Biografie

Linda Hendrixx is in 1984 geboren in het Gelderse Wijchen als Linda Hendriks. Zingen is haar grote passie. Als klein meisje is Linda al bezig met muziek. In 2008 waagt Linda de grote sprong en doet mee aan een talentenjacht. Op het podium voelt Linda zich als een vis in het water. Ze maakt grote indruk op de jury en wint glansrijk. Sindsdien timmert Linda aan de weg als zangeres.

Met haar diep warme en krachtige stem zingt Linda Engelstalige pop-rock van o.a. Anouk, Pink, The White Stripes, Tina Turner en vele andere artiesten.

Maar Linda heeft meer in haar mars. Ze besluit haar eigen nummers te schrijven en zet zo haar eerste stappen als singer-songwriter. Ze komt in contact met producer George Konings van Sound Vision Studio. Er is een grote muzikale klik en ze besluiten samen te werken. Op 20 februari 2016 brengt Linda in eigen beheer haar eerste single Never Again uit.

Op het podium omringt Linda zich met ervaren muzikanten, die met veel enthousiasme deze kleine dame met haar krachtige stem begeleiden. Samen zorgen ze voor een spetterende liveshow met een hoog entertainmentgehalte.